sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăStadion nou de 25.000-35.000 de locuri, la Galați. Investiție de 100 de...

Stadion nou de 25.000-35.000 de locuri, la Galați. Investiție de 100 de milioane de euro

-

Orașul Galați va avea un nou stadion 25.000-35.000 de locuri, care se va ridica la standarde europene cu obiectivul de a găzdui și meciuri din competițiile continentale. Investiția se ridică la 100 de milioane de euro.

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și managerul tehnic al SC Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, au susținut astăzi o conferință de presă la stadionul Oțelul pentru a anunța construirea unui nou stadion în oraș pe locul actualei arene „Nicolae Rainea” (Dunărea).

În următoarea perioadă, va fi lansat în licitație publică studiul de fezabilitate aferent acestei investiții majore din municipiu. Costul ridicării noului obiectiv se va ridica la aproximativ 100 de milioane de euro, finanțarea urmând să fie asigurată în principal de la bugetul național, dar și de la cel local.

„Gălățenii merită un stadion modern, iar Oțelul, prin rezultatele minunate din ultima perioadă, mă obligă să nu mai amânăm nicio zi pașii necesari pentru ca orașul nostru, singurul din Moldova care a câștigat campionatul național de fotbal, să aibă un stadion cum trebuie. Calificarea în Finala Cupei României, pentru care îi felicit pe toți cei care pun umărul la această echipă, mi-a dat imboldul necesar să fac tot ce este posibil ca să ridicăm stadionul pe care să venim la meciurile echipei noastre, dar și la altfel de evenimente, cum ar fi diverse concerte, așa cum se întâmplă peste tot în Europa”, a transmis Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați:

„Mă bucur că munca noastră din ultimii ani nu a rămas fără ecou și că administrația publică locală, cu domnul primar în frunte, au luat această decizie. Galațiul trăiește prin fotbal și merită cele mai bune condiții la meciurile de acasă ale echipei favorite pentru care mai mereu umple tribunele.”, a precizat Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oțelul Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...