miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaSpania. Un român a publicat o listă cu toate cheltuielile pe care le...

Spania. Un român a publicat o listă cu toate cheltuielile pe care le are într-o lună 

-

Un  român plecat la muncă în Spania a făcut o listă cu cheltuielile fixe lunare,  respectiv chirie, hrană, transport, interne, care ajung la peste 1800 de euro, pe care a postat pe internet.

„Restul, dacă ne mai trebuie, ne împrumutăm. Ați vrut Spania, luați Spania”, a scris el, după ce a publicat lista pe Facebook. Reacțiile internauților au apărut imediat, cei mai mulți fiind de acord cu el. Cineva crede că „dacă mai ai și copii nici cu trei locuri de muncă nu trăiești cum trebuie și nu reușești să aduni bani.”

„Și în Italia s-a scumpit totul anul acesta, la fiecare produs s-a adăugat minim un euro în plus, ba chiar prețurile s-au dublat la anumite produse. Bine că nu dau 200 de euro pe țigări”, a scris un român care locuiește în Italia.

„E cam ieftin, stai să vezi în Londra”, a scris un român care probabil locuiește în Marea Britanie.

„Păi dacă atâta faceți, atât primiți! Dacă făceai o facultate de programator, nu duceați lipsă!!! Un bun programator are 8mii – 10 mii de euro… E tot una cu ține???”, i-a atras atenția o altă persoană.

Potrivit unui studiu, aproximativ 1,3 milioane de români ar fi revenit definitiv în țară în anii 2020-2021, precizează Ministerul Muncii din România, potrivit rotalianul.com.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...