Soţul lui Şoşoacă o acuză de abuzuri. Şoşoacă: Am notorietate 100% cum numai Ceaușescu a mai avut!

Scandalul continuă în familia Șoșoacă, după ce Dumitru Silvestru Șoșoacă și-a acuzat soția de abuzuri, într-un comunicat transmis după ce a fost suspendat de aceasta din funcția de prim-vicepreședinte al partidului extremist SOS.

CITEŞTE ŞI: Scandal URIAŞ. Şoşoacă şi.a revocat soţul din toate funcţiile. Silvestru Şoşoacă: Tratează-te, ia pastilele!!

În comunicatul transmis de Digi24 Silvestru Șoșoacă vorbește despre o „decizie ilegală” despre care a aflat din presă și spune că proiectul politic SOS îi aparține, fiind „principalul organizator al partidului”.

„Am aflat despre această Decizie din presă. Decizia este ilegală, membrii partidelor putând fi sancţionaţi numai în condiţiile legii partidelor politice, care garantează dreptul la apărare în faţa forurilor statutare şi în faţa instanţelor de judecată (…) Suspendarea mea din funcţia de Prim-vicepreşedinte al partidului se poate face numai de Congresul partidului. Decizia nu are consecinţe juridice, subsemnatul deţinând în continuare funcţia de Prim-vicepreşedinte al partidului”, mai spune Silvestru Şoşoacă.

Diana Șoșoacă și-a motivat decizia spunând că prin suspendarea din conducerea partidului vrea să-i salveze „viața și sufletul” soțului său de serviciile secrete care îi amenință familia.

Şoşoacă se compară cu Ceauşescu

Într-un live pe Facebook împreună cu Luis Lazarus, Șoșoacă spune că are notorietate 100% cum „numai Ceaușescu a mai avut” și că în sondajele politice a ajuns la „60-70%”, fără să menționeze care sunt aceste sondaje și la comanda cui au fost făcute.

Silvestru Șoșoacă infirmă că ar fi fost victima unor acțiuni de intimidare și șantaj din partea servciilor secrete și anunță că își va continua activitatea în partid:

„Nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor şi liderilor din partid. Motivele invocate de dna Preşedinte S.O.S., că aş fi victima unor acţiuni de intimidare şi şantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierie sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea şi a familiei pentru ca dna Iovanovici-Şoşoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauţionez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viaţa politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiţi în faţa electoratului şi a membrilor de partid. 4. Îmi voi continua activitatea în cadrul partidului în calitatea de Prim-vicepreşedinte, Decizia neavând nicio valoare juridică. Sunt convins că partidul nu poate funcţiona şi cu atât mai mult nu se poate dezvolta în afara cadrului statutar, prin manifestări abuzive şi discreţionare. 5. Îmi asum să fiu garantul respectării Statutului pentru toţi membrii partidului în faţa abuzurilor dnei Preşedinte S.O.S. Deciziile discreţionare, bazate pe reacţii nejustificate, vor conduce cu siguranţă la distrugerea partidului şi compromiterea în faţa electoratului. Avem responsabilitate uriaşă faţă de poporul român şi nu avem voie să-l dezamăgim”, spune prim-vicepreşedinte S.O.S. România, Dumitru- Silvestru Şoşoacă”, a mai spus soțul senatoarei ex-AUR, șefă a partidului extremist SOS.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.