Şoşoacă, trimisă la psihiatrie de un deputat PNL: Această descreierată instigă oamenii!

Deputatul PNL, Pavel Popescu, susține că locul senatorului Diana Șoșoacă nu este în Parlament, ci la spitalul de psihiatrie.

Popescu consideră că Diana Șoșoacă alimentează un val de inconștiență și iresponsabilitate, tocmai de aceea ar dori să reactiveze inițiativa „Fără nebuni în funcții publice”.

Fără nebuni în funcţii publice

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile.

Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

CITEŞTE ŞI: Câteva sute de persoane în frunte cu Diana Șoșoacă protestează în București față de purtarea măștii de protecție și a restricțiilor

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate.

Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene de genul Șoșoacă. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu e în Parlament.

Reactivăm inițiativa #fărănebuniînfuncțiipublice”, scrie Pavel Popescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.