Şoşoacă a luat foc când a auzit de demolarea unei biserici: Dreptul constituțional la credință, DUMNEZEU, este încălcat la ordinul puterii de la București și chiar Bruxelles!

Scandalul declanşat de demolarea unei biserici din Constnţa continuă. După Ce ÎPS Teodosie a blestemat autorităţile care vor să Dărâme lăcaşul de cult, a venit şI rândul senatoarei Diana ŞO?oac?! Aceasta luat foc şI acuză For?e oculte care vor să Încalce dreptul la credinţă.

Mesajul senatoarei

Intenția de demolare a Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din Constanța, Cartier Macul Roșu

Până mai ieri, 10.06.2022, niciun jurnalist, nicio televiziune main stream, nicio mișcare civică, de oameni politici nu mai vorbim, nu a luat atitudine impotriva Primăriei Constanța, condusă de dl Gen. Chițac -PNL- de a demola o biserică, construită în urmă cu 22 de ani.
PRIMA DATĂ DUPĂ ’89 CÂND S-AR DEMOLA O BISERICĂ ÎN ROMÂNIA! Numai comuniștii, Imperiul Otoman și Austro-Ungar și-au permis vreodată să săvârșească o asemenea blasfemie, un asemenea act anticreștin, ANTIROMÂNESC!

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, atac la politicieni: Au alungat românii într-un Occident care nu îi respectă, ci îi foloseşte ca sclavi!

A fost de ajuns ca UNICUL SENATOR AL ROMÂNIEI, DNA DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ, să meargă la locul faptei, să adune credincioșii și să se alăture preoților, pentru apărarea SFÂNTULUI LĂCAȘ DE CULT, pentru ca presa , ÎN SFÂRȘIT, să ia atitudine. Denigrarea UNICULUI SENATOR AL ROMÂNIEI, în acest demers, denotă faptul că globaliștii au acaparat întreaga presă main stream și că dreptul constituțional la credință, religie, DUMNEZEU, este încălcat la ordinul puterii de la București și chiar Bruxelles sau chiar mai sus, precum și faptul că persoanele publice care ÎNDRĂZNESC să apere BISERICA ȘI PE DUMNEZEU, sunt supuse oprobiului public creat de o presă aservită globaliștilor.
Nu am văzut nicio emisiune în care să fie prezentată situația legală corectă a Bisericii, niciun învățat în ale dreptului care să explice diferența între LĂCAȘ DE CULT și CONSTRUCȚIE, faptul că ESTE INTERZIS DE CONSTITUȚIE ȘI LEGEA CULTELOR SĂ DISTRUGI UN LĂCAȘ DE CULT, CĂ ESTE CEL MAI ABOMINABIL GEST, O CRIMĂ, UN SACRILEGIU, SĂ DEMOLEZI UN LĂCAȘ DE CULT.
O va face dna Senator într-un live și într-o postare, foarte curând.

Îndeamnă la revoltă

CE AVEȚI DE FĂCUT? Mergeți în fiecare zi peste PRIMARUL CONSTANȚEI, PREFECT, CONSILIUL LOCAL, TRIBUNALUL CONSTANȚA ȘI DEMONSTRAȚI PENTRU APĂRAREA DREPTULUI SACRU, FUNDAMENTAL LA CREDINȚĂ.
Stați alături de acest LĂCAȘ DE CULT, PUNEȚI-VĂ ÎN FAȚA BULDOZERELOR, NU PERMITEȚI DISTRUGEREA ULTIMULUI BASTION AL FILONULUI NEAMULUI ROMÂNESC!
PRESA: ARE OBLIGAȚIA SĂ FACĂ FRONT COMUN PENTRU APĂRAREA A CEEA CE AVEM MAI DE PREȚ: ROMÂNIA ȘI ROMÂNISMUL, NEAMUL, PATRIA ȘI POPORUL, CREDINȚA ȘI DUMNEZEU!
VOM LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT! SFÂRȘITUL GLOBALIȘTILOR ESTE APROAPE! DE ACEEA SUNT DISPERAȚI ȘI ACȚIONEAZĂ ASTFEL.
DUMNEZEU SĂ BINECUVÂNTEZE ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.