Sorin Oprescu, ultima şansă: Află dacă va fi extrădat!

Sorin Oprescu FOTO: captură video
Sorin Oprescu FOTO: captură video

Astăzi este o zi foarte importantă pentru fostul primar al capitalei, Sorin Oprescu. Fostul edil află dacă va scăpa de închisoarea din Grecia.

Tot astăzi începe și procesul de extrădare.

Sorin Oprescu află dacă va fi eliberat din închisoare. Stă deja de 10 zile în închisoarea de maximă siguranță Korydallos, unde a fost dus după ce a fost prins de autoritățile elene. Judecătorii care l-au trimis în arest preventiv decid dacă prelungesc măsura până iau decizia asupra extrădării sale. Tot luni începe și procesul privind extrădarea. Așadar, emoții duble pentru fostul primar.

Condamnat în România

Condamnat la 10 ani de închisoare și dat în urmărire internațională, Sorin Oprescu a fost reținut în Atena, în data de 17 mai. Pe numele lui fusese emis un mandat european de arestare. Sorin Oprescu ar fi fost prins în regiunea Glyfada, o regiune de lux din sudul Atenei, unde ar locui cei mai bogați oameni din Grecia.

CITEŞTE ŞI: Oprescu n-a înduplecat judecătorii greci: L-au trimis înapoi la puşcărie!

Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și opt luni de închisoare pentru corupție de către Curtea de Apel București. El este acuzat de trei infracțiuni: luare de mită, constituire de grup criminal organizat și abuz în serviciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.