Sorin Grindeanu, la DNA. Pentru ce a fost chemat fostul premier, fost șef al CJ Timiș

protecţia datelor cu caracter personal

Fostul premier Sorin Grindeanu, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, a sosit marţi la DNA, unde a spus că a fost chemat în calitate de martor.

Sorin Grindeanu s-a mai aflat la DNA pe 13 septembrie 2017, unde a fost audiat peste trei ore, tot în aceeaşi calitate, fără a spune în ce dosar.

„Aşa cum v-am spus, sunt lucruri pe care pot să le declar şi altele pe care nu pot să le declar. Nu vreau şi nu pot să dau amănunte din acest dosar. (…) Eu cred că am fost clar – calitatea mea este cea de martor, amănunte din dosar nu pot să comunic (…) Am spus adevărul şi ceea ce ştiam eu”, a răspuns fostul prim-ministru la întrebările insistente ale jurnaliştilor despre obiectul dosarului în care a fost audiat.

El a lăsat atunci să se înţeleagă că audierea sa nu are legătură cu perioada în care era viceprimar şi cu dosarul DNA privind imobilele din Timişoara, în care sunt acuzaţi primarul Nicolae Robu şi fostul edil Gheorghe Ciuhandu, afirmând din nou că el nu are nicio implicare în acest caz pentru că nu a avut, ca viceprimar, atribuţii în domeniul patrimoniului oraşului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.