Şofer de taxi, săltat după ce a încercat să jefuiască o farmacie

Un bărbat a fost reţinut, după ce a intrat într-o farmacie din Sectorul 5 şi a ameninţat angajatele, cerându-le bani. El a fugit când a fost surprinjs de un trecător.

CITEŞTE ŞI: Cinci poliţişti rutieri din Braşov, reținuți pentru luare de mită

„Ieri, 1 februarie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 19 au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursacitată a precizat că, în 27 ianuarie, Secţia 19 Poliţie a fost sesizată, prin 112, cu prive la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 şi ar fi ameninţat cele două angajate cu un obiect tăietor-înţepător, solicitând banii din casele de marcat.

A fugit

„Acesta a fugit într-o direcţie necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de poliţişti şi a fost condus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore”, aun mai precizat poliţiştii.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul are cu probleme cu jocurile de noroc și are datorii foarte multe. Acesta îi întreba pe colegi dacă e pedeapsa mare pentru jaf armat. Era șofer de ride-sharing, iar polițiștii l-au reținut în trafic.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here