ȘOC. Un preot găsit mort chiar în curtea casei parohiale!

Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci (43 de ani), a fost găsit spânzurat în garajul casei parohiale în care slujea, în satul Ciumărna.

Poliţiştii nu au găsit niciun bilet care să justifice gestul.

Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, a fost găsit, luni seara, spânzurat chiar de către tatăl său, şi el preot. Potrivit anchetatorilor, preotul protopop nu a lăsat un bilet care sa justifice gestul. Echipajele medicale ajunse la faţa locului au încercat să-i acorde prim ajutor, însă în ciuda tuturor eforturilor, bărbatul a fost declarat decedat.

Apropiaţii preotului spun ca n-ar fi avut probleme financiare sau personale.

Era căsătorit și avea 2 copii

Era căsătorit şi avea doi copii Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, a fost profesor de religie şi preot la Biserica Ortodoxă din Fetindia (comuna Meseşenii de Jos), iar de câţiva ani era preot paroh la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Ciumărna (comuna Românaşi), relatează Monitorul de Sălaj.

Acum cinci ani, Cătălin Lucaci a devenit noul protopop al Zalăului, urmându-l astfel în funcţie pe părintele Ştefan Lucaciu, cel care ocupase acest post timp de 12 ani. Astfel, pe data de 24 mai 2016, Cătălin Lucaci a fost hirotesit de Preasfinţitul Părinte Petroniu, în prezenţa consilierilor eparhiali şi a tuturor preoţilor din Episcopia Sălajului.

Preotul Cătălin Lucaci era căsătorit şi avea doi copii. Era absolvent al Universităţii Teologice din Oradea, iar liceul la terminat la Liceul Pedagogic Gheorghe Şincai din Zalău.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.