joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSenatul a adoptat legea de aprobare a OUG 55 privind migraţia aleşilor...

Senatul a adoptat legea de aprobare a OUG 55 privind migraţia aleşilor locali

-

migraţia aleşilor localiProiectul de lege de aprobare a OUG 55 privind migraţia aleşilor locali a fost adoptat marţi de plenul Senatului, fiind înregistrate 86 de voturi „pentru”, 36 „împotrivă” şi şase abţineri.

Actul legislativ a fost aprobat de Senat în forma transmisă de Guvern.

Senatul este for legislativ decizional în cazul acestui proiect de lege. OUG 55/2014 a fost respinsă anterior de Camera Deputaţilor, după ce nu a întrunit numărul de voturi necesar adoptării legilor organice.

Ordonanţa de Urgenţă 55 a fost inclusă pe ordinea de zi a plenului Senatului chiar dacă la nivelul comisiilor nu s-a putut propune o soluţie. Comisia juridică şi Comisia de administraţie au discutat luni, în şedinţă comună, textul Ordonanţei de Urgenţă 55/2014 care a permis migraţia aleşilor locali.

La momentul votului, membrii celor două comisii nu au reuşit să adopte prin vot nici raportul de admitere a Ordonanţei de Urgenţă, nici cel de respingere, fiind întrunite 10 voturi „pentru” din partea reprezentanţilor coaliţiei gurvenamentale, nouă „împotrivă” din partea PNL şi PDL şi două abţineri din partea UDMR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...