Şedinţă la Ministerul Sănătăţii pentru rezolvarea situaţiei de la ATI: Multe persoane se zbat între viaţă şi moarte

Ministerul Sănătăţii organizează la această oră o şedinţă cu reprezentanţii spitalelor COVID şi suport COVID din Bucureşti privind creşterea numărului de paturi de Terapie Intensivă.

La şedinţă iau parte ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, precum şi reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: SURSE. Guvernul reclamă la DIICOT accesarea din Germania a platformei de vaccinare! Ar fi fost fratele unui consilier al lui Voiculescu

O altă şedinţă cu reprezentanţi ai spitalelor judeţene şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică urmează să aibă loc luni la ora 11.00.

Ce spune premierul

Premierul Florin Cîţu a solicitat, duminică, la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei, identificarea unor spitale noi care să se alăture celor existente în lupta anti-COVID, creşterea la 1.600 a numărului real de paturi la ATI, asigurarea stocurilor necesare de medicamente şi continuarea vaccinării „în forţă”.

Cîţu preciza, într-o postare pe Facebook, că, deocamdată, în România nu se înregistrează o creştere „accelerată” a infectărilor cu SARS-CoV-2, dar pentru precauţie sunt făcute pregătiri pentru un număr mai mare de cazuri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.