Se lucrează intens pentru modernizare zonei Dumbrava Nouă, din Sectorul 5

Reprezentanții companiei Infrastructură Sector 5 transmite că se lucrează intens la modernizarea zonei Dumbrava Nouă, iar rezultatele au început să se contureze. „În zona Dumbrava Nouă se lucrează. Închidem drumuri, le reparaăm, afaltăm și reabilităm locurile de parcare. Pentru că totul nu se poate face peste noapte, vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare”, transmit reprezenții companii, locuitorilor din zonele afectate de șantierele în lucru.

Mai multe zone se află în curs de modernizare în Sectorul 5. Luna trecută, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat o nouă zonă de promenadă. Este vorba despre Promenada Calea Rahovei.

S-au refăcut trotuarele și parcările din zonă, spațiul verde a fost reamenajat, au fost plantați arbori și arbuști pereni, au fost montate bănci, fântâni și instalații de aspersie, pentru ca cetățenii sectorului 5 să poată beneficia de un spațiu curat și modern.

Reprezentanții companiei Infrastructură Sector 5 au transmis și că se fac asfaltări în mai multe zone. Luna aceasta s-a turnat covor asfaltic pe strărzile Făt Frumos, Ileana Cosânzeana sau Toporași.

De asemenea, Compania Infrastructură Sector 5 anunță că au început lucrările de modernizare în zona Piața Rahovei. „Ne cerem scuze pentru disconfort, dar zona va arăta frumos în curând. Vom schimba trotuarele, bordurile și vom reamenaja zona. Continuăm să schimbăm fața Sectorului 5”, transmit reprezentanții companiei de Infrustructură Sector 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.