Scrisoarea consilierului Clotilde Armand către Maia Sandu, după ce Igor Dodon a câștigat alegerile

Clotilde Armand, Clotilde Armand atacă PSD lista USR la alegerile europarlamentare ADP Sector 1 dă 20.000 de euro pentru consultanță

După ce pro-rusul Igor Dodon a câștigat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, consilierul USR la Sectorul 1 Clotilde Armand a adresat o scrisoare de încurajare pentru Maia Sandu, candidata pro-europeană învinsă în scrutinul de duminică.

„Dragă Maia,

Am primit cu greu rezultatul alegerilor de aseară. Poate că ați pierdut o bătălie importantă însă nu ați pierdut totul. Trebuie să nu renunți la angajamentele tale pentru alegerile parlamentare din 2018. Vreau să te felicit pentru că ați luptat cu demnitate într-o campanie deosebit de josnică și urâtă. Pentru mine ești o eroina care a ținut piept aparatului de propagandă sovietic și jocurilor murdare comandate la Kremlin. Noi suntem lângă tine și lângă frății moldoveni care vor o țară integră și pro-occidentală, lângă cei care continuă să lupte împotriva corupției și doresc consolidarea instituțiilor statului”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Datele preliminare ale scrutinului de duminică arată că socialistul Igor Dodon a câștigat alegerile și va fi președintele Republicii Moldova pentru următorii patru ani. Candidatul pro-rus a acumulat 814.000 de voturi, ceea ce înseamnă peste jumătate din sufragiile valabil exprimate. După procesarea a 96,83% a proceselor verbale, Igor Dodon a acumulat 55,17% din sufragii. Contracandidata sa, susținută de Partidul Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a obținut 44,83% din voturi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.