Sancţiuni în pieţe în prag de Paşte: Comerţul ilicit cu miei!

Peste 190 de societăți comerciale și persoane fizice din Capitală au fost controlate în ultimele zile de polițiști, împreună cu DSV, ITM și DSP, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu produse agroalimentare.

Au fost date 67 de amenzi în valoare de peste 105.000 de lei.

Ne apropiem de marea Sărbătoare a Paștelui, polițiștii Capitalei fiind în continuare la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranță publică și prevenirea oricăror evenimente negative.

CITEŞTE ŞI: Felicitări de Paște scrise chiar și cu 100 de ani în urmă, la cea mai mare bibliotecă din Galați

Ca în fiecare an și de această dată, pe lângă activitățile curente, au fost și sunt organizate acțiuni şi controale, atât pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cât şi pentru menținerea unei stări de siguranță și liniște publică.

Verificrile continuă

În ultimele zile, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a acționat în sistem integrat, în piețele și complexurile comerciale pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit cu produse agroalimentare.

Cu sprijinul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Direcției de Sănătate Publică București și Poliției Locale, au fost verificate, până la această dată, mai mult de 190 de societăți comerciale și persoane fizice, fiind aplicate 67 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 105.000 de lei.

Toate aceste verificări continuă, accentul fiind pus pe siguranța persoanei, sub toate aspectele ei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.