Salvați din foc de jandarmii brăileni

Misiune dificilă a jandarmilor brăileni, care au sărit în foc pentru a-i salva pe locatarii unui bloc, cuprins de flăcări.

Peste 15 persoane, printre care și copii, au fost evacuate dintr-un bloc de patru etaje de către jandarmi, după ce la etajul al doilea al imobilului a izbucnit un incendiu.

Incendiul, izbucnit incendiul într-o zonă centrală, în Piața Concordiei, a fost sesizat prin apel la 112, duminică, după amiază.

Cei doi jandarmi care au pus mai presus viețile semenilor decât ale lor sunt Andrei și Alexandru, primul având o vechime de 5 ani la Jandarmeria Brăila, al doilea 16 ani vechime.

„Proprietara era afară, plângea, era panicată. Pe scară, era fum foarte dens, iar ceilalți locuitori nu puteau ieși din bloc. Ne-am pus imediat măștile contra gazelor și am intrat în scară. Colegul meu a urcat până la etajul 4 – ultimul etaj – și a ajutat oamenii să coboare scările. Nu a părăsit blocul până nu s-a asigurat că toți oamenii au părăsit apartamentele. Ne aflam aproape de locul unde a fost sesizat incendiul și am ajuns primii la locul indicat”, a explicat unul dintre jandarmii care s-a aflat, de asemenea, în scară și a ajutat la evacuarea persoanelor.

Echipajul de jandarmerie a rămas la locul producerii incendiului pentru asigurarea zonei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.