S-au aprins luminile de sărbători în București și s-a inaugurat Târgul de Crăciun în Piața Constituției

Sursa foto: Facebook Gabriela Firea

Peste trei milioane de beculeţe de tip LED s-au aprins joi seara în București și au împodobit oraşul pe un traseul de 29 de kilometri, în 52 de locuri. A fost deschis şi Târgul de Crăciun în Piaţa Constituţiei.

Mii de oamenii s-au strâns joi seara în Piaţa Constituţiei din Capitală pentru a participa la evenimentul de deschidere oficială a sezonului sărbătorilor de iarnă. Şi Centrul Vechi este iluminat festiv anul acesta.

În Bucureşti a fost deschis şi Târgul de Crăciun, acesta fiind organizat anul acesta în Piaţa Constituţiei. În această zonă vor avea loc spectacole artistice, fiind amenajat un patinoar, un carusel, casa lui Moş Crăciun şi mai multe căsuţe în care se vând bucate tradiţionale şi produse handemade.

Târgul de Crăciun are loc în perioada 1-30 decembrie 2016 şi poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10,00-22,00. Traficul rutier a fost blocat între Piaţa Constituţiei şi Bulevardul Unirii.

„Mii de bucureșteni și turiști au participat aseară la momentul aprinderii beculețelor festive în Capitală si la inaugurarea Târgului de Crăciun în Piața Constituției, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti. Vă așteptăm pe toți cu drag! Sărbatori frumoase tuturor!”, a scris vineri pe Facebook primarul general Gabriela Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.