Rușinos! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a curățat cele mai puține stații STB și refugii de tramvai după ninsori din București

Primăria Sectorului 3
Robert Negoiță, actorul principal din filmul „A fi sau a nu fi Covid în Primăria Sectorului 3”

Primăria București a comunicat situația intervențiilor după căderile de zăpadă de noaptea trecută și de luni dimineață. Se poate observa care a fost cel mai harnic primar, dar și cel care a deszăpezit cele mai puține refugii de tramvai și stații STB după ninsoare.

324 de utilaje şi 1.427 de operatori manuali, pentru a deszăpezi Bucureştiul noaptea

În cursul nopții trecute și astăzi, 324 de utilaje şi 1.427 de operatori manuali (”la lopată”) au deszăpezit arterele din Bucureşti.

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei de Control au continuat şi pe parcursul zilei de luni să verifice acţiunile de deszăpezire şi combatere a poleiului ale operatorilor de salubritate din toate sectoarele Capitalei. În urma controalelordin teren și a monitorizării video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecții, situația la ora 15,00 se prezența astfel din punctul de vedere al deszăpezirii refugiilor de tramvai și a stațiilor STB, în general:

Sectorul 1

Staţii STB deszăpezite: 80%

Sectorul 2

Staţii STB deszăpezite: 80%

Sectorul 3

Staţii STB deszăpezite: 50%

Sectorul 4

Staţii STB deszăpezite: 95 %

Sectorul 5

Staţii STB deszăpezite: 80 %

Sectorul 6

Staţii STB deszăpezite: 80 %

Robert Negoiță, codaș” la deszăpezit stații STB

Din situația furnizată de Primăria Capitalei, se poate observa că cel mai ”leneș” primar a fost cel al Sectorului 3, Robert Negoiţă.. Iar cel mai ”harnic” a fost primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, potrivit clubferoviar.ro.

Serviciul de salubrizare în Sectorul 3 este făcut chiar de firma înființată special în acest sens de Primărie. Acest lucru după ce, în urmă cu trei ani de zile, a fost denunțat contractul cu ROSAL. Firma a fost întemeiată de Silviu Prigoană. Potrivit informațiilor de pe site-ul Primăriei Sectorului 3, instituția are în atribuții și deszăpezirea: ”Deszăpezire – fluidizarea circulaţiei pe timp de iarnă prin eliminarea zăpezii din intersecţii/zona centrală a sectorului/zona instituţiilor publice/zona unităţilor de învăţământ/zona unităţilor sanitare, cu un sistem eficient de eliminare”. După cum se vede, stațiile STB nu sunt nici măcar menționate


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.