miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRomânia primește o nouă tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech

România primește o nouă tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech

-

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că România va primi 964.080 doze de vaccin de la Pfizer BioNTech. Dozele vor fi livrate ţării noastre în două tranşe, astfel că o parte vor ajunge luni pe aeroportul din Otopeni, iar marţi pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Astfel, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din Bucureşti, cât şi din ţară, dozele fiind distribuite după cum urmează: – Centrul Naţional de Stocare Bucureşti: 624.780 doze; 

– Centrul Regional de Depozitare Braşov: 99.450 doze;

 – Centrul Regional de Depozitare Cluj: 87.750 doze; 

– Centrul Regional de Depozitare Craiova: 35.100 doze;

– Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 58.500 doze;

 – Centrul Regional de Depozitare Iaşi: 58.500 doze. 

Până la acest moment, ţara noastră a recepţionat 9.968.849 doze de vaccin produse de compania Pfizer, iar 6.774.826 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei, mai indică sursa citată În centrele de vaccinare dozele se distribuie conform solicitărilor transmise la Centrul Naţional şi centrele regionale de depozitare, prin direcţiile de sănătate publică judeţene şi cea a municipiului Bucureşti. 

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziţie de firma producătoare, sens în care, săptămânal, ţara noastră primeşte tranşele de vaccin necesare imunizării populaţiei, conchide sursa amintită.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PSD nu prea mai vrea să continue alianţa cu PNL: Cu greu poate funcţiona..

0
O parte din liderii PSD consideră că există o probabilitate ridicată ca liberalii să iasă din coaliția de guvernare pentru a intra din opoziție în campania pentru prezidențiale. CITEŞTE ŞI: Ciucă explică de ce nu se poate despărţi de PSD:...