Restricții de trafic vor fi impuse toată săptămâna viitoare pe artere din centrul Bucureștiului

restricţii de circulație

Începând de duminică, timp de o săptămână, vor fi impuse restricţii de trafic pe mai multe artere din centrul Bucureștiului, pentru realizarea unor filmări, a anunțat Brigada Rutieră din Capitală.

Astfel, duminică, între orele 7,00 – 20,00, este programată o filmare pe Strada Gării de Nord, în dreptul imobilului numărul 6-8, în parcarea de vizavi. Filmarea va presupune întreruperea cu intermitenţă a traficului rutier. Tot duminică, între aceleași ore, vor fi restricţii de trafic în Parcul Gării de Nord şi în parcarea din faţa parcului, situată în Piaţa Gării de Nord.

Miercuri, 15 noiembrie, între orele 7,00 – 20,00, filmările se vor desfăşura în spatele Blocului Dunărea din Bulevardul Nicolae Bălcescu. Sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 7,00 – 20,00, este programată o filmare dinamică pe traseul Piaţa Muncii – Circul Globus şi retur, dar și pe traseul Bulevardul Dinicu Golescu şi retur. Deplasarea în trafic se va face cu respectarea tuturor regulilor de circulaţie rutieră.

Duminică, 19 noiembrie, începând de la ora 7,00 până la 22,00, traficul va fi întrerupt, cu intermitenţe, pe Strada Episcopiei, Strada Nicolae Golescu, Strada Constantin Escaru, Strada George Enescu numerele 27-29 şi pe Strada Boteanu numerele 1-3. În aceeaşi zi, tot de la 7,00 la 22,00, este programată filmarea dinamică pe traseul Piaţa Muncii – Circul Globus şi retur.

În zilele de 19 şi 20 noiembrie, între orele 7,00 – 21,00, filmarea va avea loc în Centrul Istoric, pe Strada Poştei şi pe Strada Franceză. Accesul auto se va face numai între orele 6,00 – 10,00, în data de 20 noiembrie.

„Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să se facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”, potrivit Brigăzii Rutiere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.