luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRestricții de circulație pe Valea Oltului 

Restricții de circulație pe Valea Oltului 

-

Restricțiile de circulație vor fi în vigoare, de luni, până pe 14 octombrie, pe Valea Oltului deoarece CNAIR face lucrări pentru stabilizarea versanților, amenajarea trotuarelor și refacerea unui pod.

În perioada 18 septembrie – 14 octombrie se vor institui restricții de circulație pe DN 7, km 246 – km 251, în vederea executării următoarelor lucrări: – Stabilizare versanți pe sectorul cuprins între km 246+722 și km 247+015 – traficul se va închide pe sectoare de drum de maxim 250 m, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcție de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire. Se vor amenaja trotuarele și accesele la proprietăți în localitatea Boița, atât pe partea stângă cât și pe partea dreaptă a drumului iar traficul se va desfășura în ambele sensuri de circulație pe un sector de drum îngustat având lățimea minimă de 5,5 de metri. De asemenea, se va reface calea la podul situat la km 250+954 iar pe perioada lucrărilor se va circula alternativ pe câte un sens de circulație, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...