Răzvan Cuc: se circulă la patru benzi pe un nou sector din Centura Capitalei. Rolul lui Adriean Videanu

CNAIR s-a mișcat mai repede decât CFR

Centura Capitalei, sectorul de Nord-Vest, este deschisă de joi, în mare parte, circulației pe patru benzi și mai sunt restricții doar în zona kilometrului 57, unde lucrările urmează să se încheie la jumătatea lunii octombrie, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

„Deși începute încă din mai 2013, lucrările la sectorul de centură cuprins între A1 și DN7 au stagnat pentru o lungă perioadă de timp. Abia după nenumăratele vizite pe șantier, aceste lucrări au fost reluate în ritm accelerat. Acum, Centura de N-V a Capitalei este deschisă în mare parte circulației pe 4 benzi și mai sunt restricții doar în zona km 57, unde lucrările urmează să se încheie la jumătatea lunii octombrie. Exact așa cum am promis, am și realizat! Am dat drumul traficului pe 4 benzi, în condiții de siguranță a circulației!”, a scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Este vorba de un tronson de numai 7,5 km din Centura Capitalei, cuprins între A1 și DN7, la care lucrările au fost începute în 2013 de compania autohtonă de construcții Delta ACM 93, controlată de omul de afaceri Florea Diaconu. Aici au fost probleme cu exproprierile, inclusiv cu Titan Mar, societate deținută de fostul primar general Adriean Videanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.