Rareș Hopincă, city manager Sectorul 5: „Am convocat Comandamentul de iarnă! Suntem în alertă 24 de ore din 24”

sectorul 5

Vremea rea din Capitală a pus în alertă autoritățile Sectorului 5. City managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, a convocat astăzi Comandamentul de iarnă la sediul Primăriei Sectorului 5, la care au participat reprezentanți ai tuturor serviciilor și companiilor cu atribuții.

„Am convocat acest comandament pentru a evalua intervențiile echipelor aflate în teren noaptea trecută, dar și pentru a ne pregăti pentru zilele următoare, având în vedere avertizările meteorologilor. Peste 40 de utilaje (pluguri și sărărițe) au acționat pe drumurile principale și străzile adiacente din Sectorul 5. Același număr de utilaje rămân în teren, în 6 puncte fixe, de unde se pleacă pe traseu. Totodată, de la primele ore ale dimineții, 125 lucrători ai Societății Salubrizare Sector 5 S.A. au degajat trotuarele, căile de acces și stațiile STB. În intervențiile de până acum s-au folosit peste 350 de tone de material antiderapant.

Primăria Sectorului 5

Din cauza zăpezii și a vântului puternic, am intervenit la 16 adrese, unde cetățenii au semnalat arbori căzuți. Colegii noștri au degajat carosabilul și căile de acces în cel mai scurt timp”, a spus city managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă.

Pentru iarna 2022 – 2023, Primăria Sectorului 5 are pregătite 54 de utilaje de ultimă generație (39 de utilaje cu plug, dintre care 27 dispun și de sărăriță, utilaj folosit la împrăștierea materialului antiderapant).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.