Rareș Hopincă, city managerul Sectorului 5, a trecut la lopată: „Plantăm 20.000 de tei, platani și stejari”

sectorul 5

City managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, a trecut la „munca de jos”. El a pus mâna pe lopată pentru a planta pomi în zonele verzi ale sectorului, într-o operațiune de primăvară.

În total, 20.000 de tei, stejari și platani vor fi plantați în Sectorul 5, a anunțat city managerul sectorului. Rareș Hopincă a precizat că plantările vor viza în special zonele unde s-au finalizat lucrările de amenajare de parcări sau de reabilitare străzi și trotuare.

„În aceste zone, vom avea până la finalul lunii aproximativ 2.000 de arbori puși în pământ”, a declarat Rareș Hopincă.

Ulterior, plantările vor continua și vor viza alveolele goale de pe marginea străzilor, grădinile din jurul blocurilor și toate suprafețele de teren încadrate ca spațiu verde.

În această primăvară, plantările vor continua până când vor decide specialiștii, adică până când arborii intră în vegetație, astfel încât rata de prindere să fie cât mai bună, urmând ca lucrările să fie reluate în toamnă.

sectorul 5

„Obiectivul meu este să avem 20.000 de arbori plantați în 2023 și 2024 și să continuăm în același ritm în viitor. Un alt obiectiv, la fel de important, este să țintim și interiorul cartierelor, nu doar zonele centrale și bulevardele principale. De multe ori, s-au făcut îmbunătățiri doar la față, la primul rând de blocuri, dar în cartiere nu s-a mai făcut nimic. Vreau să schimb asta și să tratăm toate zonele cu aceeași atenție. Nu există cetățeni de rangul al 2-lea în sectorul 5. Există oameni care merită servicii publice de calitate și un spațiu public bine amenajat”, a mai declarat Rareș Hopincă, city manager Sector 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.