Raluca Turcan a fost aleasă în unanimitate preşedinte interimar al PNL. Marian Petrache, secretar general

Referendum pentru familie raluca-turcan mitingul psd

Raluca Turcan a fost aleasă în unanimitate preşedinte interimar al PNL, în vreme ce preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Marian Petrache a fost votat secretar general interimar al PNL.

Raluca Turcan a declarat marţi că nu a venit la conducerea interimară a partiduui în urma unui compromis, ci a venit cu cel mai bun rezultat obţinut de PNL la alegeri, afirmând că nu va face parti-pris-uri şi că vrea că contribuie la reconstrucţia PNL.

„Am primit propunerea unanimă de a fi preşedinte interimar al PNL în condiţiile în care am venit astăzi la şedinţă cu cel mai bun rezultat obţinut de PNL în toată ţara (…) Această propunere nu a venit în urma unui compromis, a unor negocieri. Nu m-am aşteptat şi nu mi-am dorit să se întâmple lucrul acesta (…)”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul şedinţei BPN în care a fost validată în funcţie.

Turcan a afirmat că PNL trebuie să stabilească „nişte aspecte care nu se negociază”, aşa cum a făcut şi organizaţia pe care o conduce, PNL Sibiu, precizând că acestea sunt integritatea, performanţa, dorinţa de a face lucrurile bine.

Președintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a fost ales, marți, secretar general interimar al partidului, în cadrul Biroului Politic Național.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.