RADET e pregătită să înceapă furnizarea agentului termic în caloriferele bucureștenilor

RADET
RADET se pregătește să bage căldură în calorifere

RADET e pregătită din punct de vedere tehnic să înceapă furnizarea agentului termic în caloriferele bucureștenilor racordați la sistemul centralizat de încălzire.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă dat publicității duminică, 6 octombrie, că este pregătită, din punct de vedere tehnic, pentru începerea furnizării agentului termic pentru încălzire.

”Potrivit prevederilor legale, sezonul de încălzire pentru consumatorii de tip urban va începe în funcţie de condiţiile meteo, când acestea se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din HG nr. 425/20.07.1994, modificat prin HG nr. 337/16.05.2018. Astfel, agentul termic pentru încălzire se va furniza după trei zile consecutive când temperatura medie zilnică între orele 20,00 şi 06,00 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici”, se arată într-un comunicat al PMB.

RADET e pregătită să furnizeze căldură la cerere

Potrivit sursei citate, RADET Bucureşti poate furniza căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru.

RADET a început încă din data de 23 septembrie încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru noul sezon de încălzire 2019 – 2020.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.