Putin ameninţă Europa şi SUA: Şi-au colonizat populaţiile! Au distrus tot

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Președintele Rusiei lansează amenințări fără precedent la adresa SUA, după anexarea celor patru provincii separatiste.

Iată declarațiile lui Putin:

CITEŞTE ŞI: Florin Piersic vrea să meargă la Putin: Ai cam exagerat, bătrâne!

„Mă adresez celor care luptă în război. În 1991 Occidentul a crezut că Rusia nu își va mai reveni, iar Vestul nu încetează din a ne lovi. Au sperat mereu să spargă statul nostru în state mai mici. Cei din Vest sunt pregătiți să impună acest sistem hegemonial și au această motivație crudă care îi face să fie foarte agresivi și să submineze procesele internaționale. E extrem de important pentru ei ca toate statele să își cedeze suveranitatea în fața SUA. Ei nu vor o colaborare pe baze egale. Ei nu au nevoie de Rusia, noi avem nevoie de Rusia. Dezvoltarea noastră e o amenințare pentru ei. Ambiția SUA pentru dominație mondială a fost spulberată de Rusia în nenumărate rânduri.

Ameninţă şi Vestul Europei

Înțelegerile din trecut pentru neproliferarea armelor sunt anulate. Țările din Vest cred că politicile lor sunt universale. Trebuie să le reamintim că această politică neocolonială a început de multă vreme. Au atacat India, China, țări care au trebuit să își predea porturile și ale căror populații au fost colonizate. Noi suntem mândri că țara noastă nu s-a lăsat subjugată de aceste puteri. Este știut că există planuri de intervenție în Rusia și că aceste planuri au eșuat. Ceea ce fac țările din Vest e presiune și violență și această ordine mondială e violentă. SUA a folosit arme nucleare de două ori. Au distrus orașe în Germania fără nicio nevoie militară. SUA au folosit arme chimice și au ocupat Japonia, chiar și Germania și acum vorbesc de ei ca aliați. Vedem că oamenii din aceste țări sunt interceptați, li se pun microfoane în case și birouri. Ei dezvoltă arme chimice și fac experimente pe oameni și au provocat mișcările de migrație de astăzi. La fel se întâmplă și în Franța sau alte țări. SUA cer acum noi sancțiuni.

Kievul nu ar vrea negocieri

Rusia îşi continuă „operaţiunea militară specială” în Ucraina, ale cărei obiective rămân neschimbate, deoarece Kievul nu vrea negocieri, anunţă Kremlinul vineri, ziua anexării prevăzute de Moscova a patru regiuni ucrainene, relatează Tass. „În condiţiile în care partea ucraineană a anunţat în mod repetat că nu vrea nicio negociere, operaţiunea militară specială continuă”, anunţă un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Kievul a abandonat negocierile cu Moscova, însă cerinţele Rusiei şi obiectivele „operaţiunii speciale” rămân neschimbate, anunţă Peskov.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.