PSD a decis: Ce se întâmplă cu pensiile speciale şi cu SIIJ

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD spune că partidul său încă nu a luat o decizie în privinţa desfiinţării Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

„O să venim în ceea ce înseamnă oferta noastră de guvernare. Știți că cei care spun de fiecare dată că sunt pentru eliminarea pensiilor speciale sunt cei care au tărăgănat lucrurile. Cei care au promovat desființarea pensiilor speciale în Parlament au fost cei de la PSD. Nu mă pronunț în ceea ce înseamnă justiția și știți că mă feresc. Vreau să vă spun un lucru. În tot acest sistem e nevoie de check and balance inclusiv pe acest domeniu”, a declarat Sorin Grindeanu.

Fără Cîţu premier

Sorin Grindeanu a declarat luni că Florin Cîțu nu poate fi premier într-un guvern care în componență PSD.

CITEŞTE ŞI: Barna atacă UDMR: Nu vor desființarea SIIJ

„Serios? Știți că noi am inițiat și am votat o moțiune de cenzură prin care Florin Cîțu a plecat din funcția de premier. E un lucru de la care nu facem rabat. Florin Cîțu nu poate să mai fie premier într-un guvern în care are în componență PSD. Noi am sancționat deja capacitatea dlui Cîțu de a conduce un guvern. (…) PSD consideră că etapa Florin Cîțu premier a fost depășită”, a spus Sorin Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.