Proxenet din Târgoviște reținut de oamenii legii

Un bărbat din Târgoviște, în vârstă de 52 de ani, a fost reținut de polițiști pentru proxenetism.

În urma cercetărilor facute de oamenii legii, a reieșit că acesta a obligat o tânără de 28 de ani să practice prostituția, pentru obținerea pentru sine de foloase patrimoniale.

Ieri, polițiștii dâmbovițeni au descins la locuința bărbatului. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

“La data de 10 decembrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 52 de ani, din localitate. El este bănuit de săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Fapta este prevăzută de art. 213 din Codul Penal.

Percheziție domiciliară la proxenet

Astăzi bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie-noiembrie, bănuitul ar fi determinat o femeie de 28 de ani, să practice prostituția, pe raza municipiului Târgoviște. Acest lucru în scopul obținerii pentru sine de foloase patrimoniale.

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au descins la domiciliul bărbatului. A fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară.

Autoturism sechestrat

În urma activităților desfășurate, polițiștii au dispus și indisponibilizarea unui autoturism, existând suspiciuni că ar fi fost utilizat la comiterea infracțiunii.

Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere. Persoanele au fost conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activității infracționale”, se prevede într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.