Protestul sindicaliştilor a avut efect. Conducerea RATB anunţă că va începe repararea mijloacelor de transport

RATB protestDupă ce sindicaliştii au ameninţat că vor opri activitatea, conducerea RATB a anunţat marţi că din a doua jumătate a lunii iunie va începe programul de reparare a vehiculelor defecte care nu pot fi puse în prezent în circulație.

„Având în vedere finalizarea procedurilor de achiziționare a pieselor de schimb necesare, începând din a doua jumătate a lunii iunie, RATB va demara programul de reparare a vehiculelor ce prezintă defecțiuni și care în prezent sunt imobilizate. În acest context, prioritatea maximă a managementului RATB este derularea tuturor programelor de reparare și întreținere a parcului circulant, astfel încât să putem acoperi în mod corespunzător cererea pe toate liniile și să oferim condiții mai bune de transport călătorilor noștri”, a precizat regia.

RATB asigură călătorii că toate mijloacele de transport aflate în acest moment în circulație în rețeaua RATB îndeplinesc standardele de siguranță impuse de legislația în vigoare și au reviziile tehnice efectuate. Peste 1.000 de autobuze, troleibuze şi tramvaie ale RATB au circulat luni cu farurile aprinse, în semn de protest față de modul în care managementul regiei gestionează aspectele de care depind siguranța, timpul de așteptare și confortul călătorilor.

Potrivit lui Vasile Petrariu, președintele Sindicatului Transportatorilor din București, conducătorii autobuzelor, troleibuzelor și tramvaielor nu mai sunt dispuși să preia zilnic nemulțumirile călătorilor, afectați în principal de timpul mare de așteptare în stații.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.