Proiectul „Bunici voioși și sănătoși”, implementat în Sectorul 5. Piedone: Bunicii merită respectul cuvenit!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat lansarea proiectului „Bunici voioși și sănătoși”, în cadrul căruia persoanele vârstnice cu venituri reduse vor beneficia de sejururi gratuite de tratament în centre balneare.

Cazarea, transportul și cheltuielile ocazionate de tratamentele specifice vor fi suportate din bugetul Complexului Multifuncțional „Sf. Andrei”.

100 de beneficiari ai programului „Bunici voioși și sănătoși” au plecat astăzi într-un sejur de 7 zile la Amara, cu 3 mese pe zi, unde vor beneficia de tratamente balneoclimaterice, sub supravegherea medicului specialist din locație și în conformitate cu patologiile fiecăruia, anunță Primăria Sectorului 5.

Piedone a fost alături de seniorii din Sectorul 5 la plecare și i-a asigurat că astfel de proiecte vor fi implementate și în viitor, pentru că bunicii noștri merită respect și relaxare, după o viață de muncă.

„Spun mereu că bunicii care au muncit din greu pentru țara aceasta sfântă… nu trebuie să privească singuri și triști nici măcar apusul de soare!

Bunicii, oricare ar fi și de unde ar fi, merită respectul cuvenit!
Pe ai noștri bunici din comunitatea Sectorului 5 îi onorăm cu… SĂNĂTATE și-o vacanță binemeritată la… băi! Să uite de nevoi… măcar o săptămână pe an! Să se bucure, să se relaxeze, să socializeze, să se revigoreze, să scape de singurătate și mai ales… să-și oblojească bolile bătrâneții lângă medici iscusiți!

Proiectul „Bunici voioși și sănătoși” este implementat de Consiliul Local al Sectorului 5, iar personal… le mulțumesc din inimă tuturor consilierilor noștri!

Apropo: bunicii comunității noastre, care vor să beneficieze de acest program, trebuie doar să ia legătura cu Centrul Multifuncțional „Sfântul Andrei”, din cadrul Primăriei Sectorului 5! Celor care au plecat astăzi la Amara le doresc fericire și vacanță plăcută! Continuăm să facem imposibilul POSIBIL”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.