Probleme în Raiul de la Bruxelles. Europenii nu vor să trăiască în 2024 ca în „1984”

Roland Cătălin Pena

Probleme chiar în Raiul de la Bruxelles, în care zeci de mii de funcționari se gândesc zi de zi, pe zeci de mii de euro pe lună fiecare, cum să-și mai sărăcească supușii din cele 27 de state din UE, care le plătesc lefurile.

Care e marea problemă în Raiul bruxellez?

Una cât Iadul: Tot mai mulți europeni văd roșu în fața ochilor când aud de Pactul Verde și de celelalte nemernicii care le trec prin cap celor care trăiesc în „Rai”!

Citește și Comunismul s-a întors! Singura noastră șansă este să-l primim cum i se cuvine

Bunăoară, luni, 26 februarie, anul 40 după data acțiunii romanului „1984” al lui George Orwell, fermierii au înconjurat zona din Bruxelles unde își au sediu Comisia și Parlamentul European, care vor să salveze planeta și să îngroape bătrânul continent.

În semn de adânc „respect” pentru Pactul Verde, au aruncat cu bălegar înspre respectabilele instituții sexo-comuniste și au aprins cauciucuri al căror fum au poluat planeta chiar sub nasul respectabilelor instituții, care, chipurile, vor s-o salveze pe spinarea noastră.

Ce să mai vezi?

Marți, fermierii polonezi au umplut străzile din centrul Varşoviei pentru a protesta împotriva aceluiași Pact Verde al sărăcirii europenilor, implicit a noastră, supușii comasaților sexo-comuniști PSD-PNL de la București.

Care știți de ce s-au „comasat” împotriva firii? A, nu a Gabrielei Firea?

Că au primit ordin pe unitate să facă pe Dracu-n patru s-o realeagă pe satanista Ursula, care abia ne-a ușurat de niște miliarde când cu vaccinurile, în fruntea Comisiei Europene.

În ăst timp ce făceau șefii statelor UE, dintre care nu putea să lipsească, ca Martie din post, Nesimțitul de la Cotroceni? Dar, de la bilanțul DNA, unde prezența șefului statului „eșuat” se impunea, a lipsit, Nesimțitul…

Nimic altceva decât să-i fie musafiri unui neterminat ca Macron care punea gaz pe foc, vorbind, tam-nisam, de trimiterea de trupe în Ucraina.

Omul a vorbit ca la o cârciumă din Ferentari, puțin înainte de ora închiderii. Dar, omul ăsta, ca să-i spunem încă așa, e președintele Republicii Franceze! Păcatele noastre!

Totul pute a bălegar în eșuata în sexo-marxism Uniune Europeană, implicit în statul recunoscut ca atare de însuși președintele Iohannis.

Or, dacă un nesimțit ca ăsta recunoaște că au „eșuat”, mai avem un ceas, să ne trezim până la alegeri, ca să nu spunem, din toamnă:

Păcat de țara noastră frumoasă, că ea n-a avut nicio vină!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.