UPDATE Primul termen cu noul complet de judecată în dosarul lui Dragnea. Procesul s-a amânat

trădătorii neamului Liviu Dragnea candidează la președinție 10% din cele 200 ședințe de plen noul complet de judecată sondaj IMAS amnistie şi graţiere Trei parlamentari au demisionat din PSD ziua de naștere a lui Liviu Dragnea

Emoții mari pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începe miercuri, cu noul complet de judecată, analizarea dosarului DGASPC Teleorman.

În primă instanță, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Noul complet de judecată a dat prima amânare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat miercuri, pentru 21 ianuarie, judecarea apelului în dosarul Bombonica, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare. Completul de cinci judecători la care a fost repartizat dosarul a admis cererea de amânare formulată de avocatul unui inculpat, care nu s-a putut prezenta la proces din motive medicale.

Pe 13 decembrie, dosarul în care este judecat Dragnea a fost repartizat la completul 2 penal de la Instanţa supremă. Acest complet este format din cinci judecătoare: Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera şi Rodica Aida Popa, potrivit Agerpres.

Pe 5 decembrie, Secţia pentru judecători a CSM a recomandat ca Instanţa supremă să efectueze o nouă tragere la sorţi a completurilor de 5 pentru anul 2018, dar şi mărirea numărului acestor completuri de la 4 la 6 (3 în materie penală şi 3 în materie civilă).

Pe 21 iunie, Înalta Curte l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvărşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul DGASPC Teleorman, care viza angajarea fictivă a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.