Primarul unui mare oraș din țară anunță primul concert cu public, după relaxarea restricțiilor

sursa: Primaria Timisoara, Facebook
sursa: Primaria Timisoara, Facebook

Primul concert cu public, după restricţiile impuse de pandemie, va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare, a anunțat Nicolae Robu, primarul Timișoarei. Concertul va avea loc în Piaţa Libertăţii, cu respectarea regulilor de evitare a răspândirii virusului COVID-19. Vor urca pe scenă trupele timişorene Phoenix, Cargo şi Pro Musica.

„Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert cu maximum 500 de participanţi pe scaune, în condiţiile legale. Timişorenii aşteaptă semne de apropiere de normalitate. Am gândit un concert în Piaţa Libertăţii cu Phoenix, Cargo şi Pro Musica. Sper să poată veni toate trei, dacă nu, chiar şi cu o singură trupă”, a anunţat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Potrivit hotărârii de Guvern nr. 26 din 28.05.2020, începând cu data de 1 iunie, este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, altor evenimente culturale în aer liber, precum şi a festivalurilor publice şi private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune aflate la distanță de minimum 2 metri, unul față de celălalt, precum și purtarea măștii de protecție.

Noile măsuri de relaxare stabilite de la 1 iunie. Ce prevede Hotărârea de Guvern

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here