duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimarul Sectorului 5, Daniel Florea, despre bugetul pe 2019: Eu sunt mulțumit

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, despre bugetul pe 2019: Eu sunt mulțumit

-

Invitat la emisiunea „Dosar de politician”, de la B1TV, edilul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a afirmat că bugetul pe 2019 va fi cu mult mai mare decât cel de anul trecut, chiar dacă din acești bani vor fi plătite prestațiile sociale.

„Toate sectoarele primesc bani mai mulți decât anul trecut și toți primarii de sector sunt mulțumiți de buget. S-a luat acel procent care era la dispoziția Primăriei Generale pentru redistribuirea către sectoare, în funcție de numărul populației și încasările de impozit. Asta face ca Sectorul 5 să aibă un buget mai mare cu 53% față de anul trecut, adică cu 214 milioane de lei. Din acești bani, trebuie plătite și prestațiile sociale, dar tot îmi mai rămân în plus cel puțin 140 milioane de lei”, a declarat Daniel Florea.

Edilul a atras atenția că de ajutoare sociale vor beneficia însă doar cei care vor presta muncă în folosul comunității, ceea ce va duce la compensarea altor cheltuieli.

„Eu am fost primul care a spus că nu vom plăti ajutoare sociale decât celor care prestează muncă în folosul comunității. Ce-i împiedică pe ceilalți primari să facă la fel? Sunt multe lucruri care pot fi făcute. Într-adevăr avem niște probleme din cauza competențelor limitate, dar astea sunt lucruri perfectibile”, a precizat primarul Sectorului 5.

Firea, scandal pe bugetul pe 2019

Primarul general Gabriela Firea a criticat dur Guvernul, pentru că ar aloca un buget pentru Capitală insuficient. În contradicție cu afirmațiile lui Firea, primarii de sector s-au arătat mulțumiți de buget.

Și Opoziția a sărit la gâtul primarului general. Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a declarat, miercuri pe Facebook, că Gabriela Firea are „tupeu de mahala” prin faptul că Primăria Generală a Capitalei a avut cel mai mare buget din ţară în ultimii doi ani, iar acum edilul „s-a cocoţat pe scandalul primarilor” privitor la bugetele locale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...