Primarul Piedone, vizită surpriză: „Am avut onoarea să mă revăd cu bunii mei camarazi…”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a primit o vizită surpriză la sediul Primăriei. Militarii de la transmisiuni, cu care edilul a colaborat la realizarea monumentului închinat transmisioniștilor eroi, i-au acordat Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii.

„Prima zăpadă clară din această iarnă mi-a adus la ușă oameni dragi! Am avut onoarea să mă revăd cu bunii mei camarazi din cadrul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii!

M-au onorat, dragii mei prieteni transmisioniști, cu Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii. Sunt recunoscător! Și le mulțumesc distinșilor camarazi!

Împreună cu domniile lor, echipa Piedone colaborează strâns pentru realizarea monumentului închinat transmisioniștilor eroi!

Opera de artă, pe care o vom inaugura împreună până la Crăciun, va rămâne etern în comunitatea sectorului nostru, ca un simbol al prieteniei dintre populația civilă și sfânta noastră armată!”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.