joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimarul Piedone, în control în sectorul 5: „Am găsit mizerie, aparate de...

Primarul Piedone, în control în sectorul 5: „Am găsit mizerie, aparate de joacă rupte și chiar lipsă într-un spațiu păzit!”

-

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, și-a făcut obiceiul de a verifica personal sesizările cetățenilor. Edilul a fost șocat să vadă un cort amplasat în curtea unui post Trafo.

De asemenea, a găsit mizerie, aparate de joacă rupte și chiar lipsă în spații care teoretic erau păzite. Piedone a luat măsuri pe loc.

„Mi-am luat tolba cu sesizări și reclamații primite de la cetățeni și, așa cum mi-e obiceiul, am plecat pe străzi… să le caut rezolvare.
Prin zona aleii Vicina… am avut însă un șoc!

În curtea unui post TRAFO, amplasat între blocuri și fix lângă un loc de joacă, cineva și-a montat un… cort! Cort de dormit!

Polițistul local responsabil de zonă habar n-avea… nici de cort și nici de proprietar! Mi-a fost rușine! M-am simțit mințit și ignorat!

Am găsit mizerie, aparate de joacă rupte și chiar lipsă… într-un spațiu PĂZIT! Și iar mi-a fost rușine!

Cu o lună în urmă, am dispus tăierea arborilor uscați, pericol public, dintre blocuri! Degeaba! Responsabilii… m-au mințit!

Era să-mi rup piciorul într-o groapă, din cauză că responsabilii n-au găsit o găleată de asfalt, ca s-o astupe… Am fost dezamăgit!

Mi-am luat doza de energie de la cetățenii care-mi apreciază munca și mă încurajează mereu! Îi iubesc și le mulțumesc pentru răbdare!

Am căpătat puțină speranță și de la meșterii însărcinați cu izolarea blocurilor! Mulți sunt în grafic! Până la Crăciun, cel târziu, vreo 80 de anvelopări vor fi gata! Apoi ne apucăm de încă 250!

În acest moment avem șantiere deschise în multe zone! Izolăm blocuri, asfaltăm străzi și parcări, amenajăm locuri de joacă, zone verzi și de promenadă.

AȘTEPT MAI MULTĂ IMPLICARE DIN PARTEA CELOR RESPONSABILI CU POLIȚIA LOCALĂ, INFRASTRUCTURA, SALUBRIZAREA!!!
TREBUIE să găsim soluții pentru toate problemele nerezolvate în ultimii 33 de ani! TREBUIE să continuăm să facem imposibilul… POSIBIL”, a scris pe Facebook primarul Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...