Primarul general Gabriela Firea l-a eliberat din funcție pe arhitectul șef al Capitalei, Adrian Bold

Adrian Bold

Primarul general, Gabriela Firea, a decis eliberarea din funcția de arhitect-șef al Capitalei a lui Adrian Bold, la propunerea comisiei de disciplină, întrunită la nivelul Primăriei Municipiului București.

„În urma deliberării, comisia de disciplină a constatat că funcționarul public se face vinovat potrivit art.77, alin.2 lit. i de ‘refuzul de a îndeplini atribuțiile de serviciu’ și litera j de ‘încălcarea prevederilor legale referitoare la îndatoriri’ din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici cu modificările și completările ulterioare și propune sancționarea domnului Adrian Bold cu destituirea din funcția publică, în conformitate cu art.77, alin (3) lit. e din Legea nr 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare”, reiese din raportului Comisiei, citat în comunicatul dat publicității de biroul de presă al PMB.

Războiul dintre Firea și Bold datează încă din toamna anului trecut. Atunci, primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, îl acuza pe arhitectul şef al Capitalei, Adrian Bold, că s-a împotrivit înfiinţării unei comisii de specialişti în arhitectură deoarece îşi doreşte crearea unui grup de interese ocult la Primăria Capitalei.

CITEȘTE și Război între Gabriela Firea şi Adrian Bold. Arhitectul şef, acuzat de interese oculte

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.