Primarul din Recaș, Teodor Pavel și foștii şefi ai Poliţiei Timiş, în arest la domiciliu

Teodor PavelTeodor Pavel, primar a l orașului Recaș, arestat preventiv pentru fapte de corupție, va fi plasat în arest la domiciliu. Aceeași măsură va fi luată și pentru fostul şef al Poliţiei Judeţene Timiş Sorin Muntean și adjunctul, Florin Bolbos și fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Marcel Crăciunescu. Decizia aparține Curții de Apel Timişoara.

Judecătorii au decis înlocuirea măsurii prelungirii arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul fostului şef al Poliţiei Judeţene Timiş Sorin Muntean, al adjunctului său Florin Bolbos, al fostului şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Marcel Crăciunescu şi al primarului din Recaş, Teodor Pavel. Decizia instanţei este definitivă.

Cei patru au fost arestaţi preventiv în 20 ianuarie. În acest dosar, Sorin Muntean şi Florin Bolbos sunt acuzaţi de abuz în serviciu, Marcel Crăciunescu, de patru infracţiuni de luare de mită, iar primarul din Recaş, Teodor Pavel, este acuzat de instigare la uzurparea funcţiei, instigare la hărţuire şi instigare la abuz în serviciu.

În acest caz mai sunt cercetaţi poliţiştii Cosmin Ionuţ Bledea şi Vasilică Gîrbaci, pentru dare de mită, fostul şef al Poliţiei Recaş Marian Temu, pentru abuz în serviciu, şi omul de afaceri Marian Milutinovici, pentru instigare la abuz în serviciu.

Primarul din Recaş, Teodor Pavel, care se află la primul mandat, le-ar fi solicitat şefilor de la Poliţia Timiş să dea ordin subalternilor lor să nu îşi îndeplinească sarcinile de serviciu în Recaş. În caz contrar, poliţiştii care nu îndeplineau ordinele erau mutaţi, schimbaţi ori li se desfiinţa funcţia.

Pavel i-a reproşat fostului şef al Poliţiei Rutiere Timiş că a amplasat o maşină cu aparat radar chiar pe drumul care leagă oraşul de Cramele Recaş, avertizându-l pe acesta că nu doreşte ca pe timpul campaniei electorale locuitorii să fie sancţionaţi de poliţiştii rutieri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.