duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimarul Capitalei: Piața Constituției, variantă din ce în ce mai certă pentru...

Primarul Capitalei: Piața Constituției, variantă din ce în ce mai certă pentru parada de 1 Decembrie

-

Piața Constituției este o variantă ”din ce în ce mai certă” pentru desfășurarea paradei de 1 Decembrie, în contextul în care lucrarea la Arcul de Triumf stagnează, a declarat, joi, primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin.

Regimentul 30 Garda "Mihai Viteazul" defileaza in timpul repetitiilor pentru parada militara, organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pe Bulevardul Libertatii din Bucuresti, sambata, 29 noiembrie 2014. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

”Rămâne Piața Constituției ca variantă din ce în ce mai certă. A existat până de curând posibilitatea să se desfășoare parada militară la Arcul de Triumf, dar nimeni nu a dorit să își asume responsabilitatea faptului că nu se va întâmpla absolut nimic cu monumentul. (…) Lucrarea de la Arcul de Triumf stagnează”, a spus Ștefănel-Dan Marin, la ședința CGMB de joi, informează Agerpres.

El a afirmat că, în ultima perioadă, lucrarea a început să se deruleze bine. ”În ultima perioadă, lucrarea a început ușor, ușor să se deruleze către ceea ce îmi doresc, ușor, ușor, pentru că încă de la bun început contractul a avut anumite hibe. (…) Sunt materiale care vor ajunge în țară în jurul datei de februarie 2016. Avem o mare problemă, pentru că dacă până pe 31 decembrie acele materiale nu vor fi aduse în țară va trebui să le suportăm din ban public, voi deschide o anchetă și voi solicita și organelor competente să deschidă o anchetă, astfel încât să vedem cine nu și-a făcut treaba și de ce pierdem bani europeni”, a afirmat edilul interimar al Capitalei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...