Primăria Sector 1 și Primăria Generală au cedat: Două „cotețe” vor fi demolate și se va construi un corp de spital nou

Clădire a Spitalului de pediatrie „Grigore Alexandrescu”
Clădire a Spitalului de pediatrie „Grigore Alexandrescu”

Parlamentarul Emanuel Ungureanu anunță că se va construi un corp la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

„O imensă victorie după multe dezamăgiri!După eforturi imense și piedici absurde, astăzi, Primăria Sector 1 și Primăria Generală a Capitalei au autorizat demolarea celor 2 cotețe care împiedicau construirea unui corp de clădire nou, cu bani de la Banca Mondială, un proiect în valoare de 73 de milioane de euro.

În aceeași zi s-a emis și autorizația de construcție a noului corp de clădire! O imensă bucurie! Un proiect pentru care a luptat ca un tigru în primul rând managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, domnul profesor Alexandru Ulici.

Știu că nu vă așteptați ca un userist să aprecieze public persoane influente care critică USR-PLUS, însă fără sprijinul public al lui Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat „amețiții”din partidul meu care au blocat nepermis acest proiect, luni de zileFără ajutorul lot nu ajungeam aici, astăzi.

Trist, dar adevărat.Așa că, astăzi le mulțumesc frumos tuturor celor care au înțeles că este o chestiune de siguranță națională, o problemă de viață si de moarte construirea urgentă a unor spitale noi”, a scris Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.