Primăria Municipiului București: 50.000 de persoane, la revelionul din Piața George Enescu

Aproximativ 50.000 de oameni au participat la Revelionul organizat de Primăria Municipiului București în Piața George Enescu, informează un comunicat al PMB dat publicității luni.

„Mulțumesc bucureștenilor și nu numai că au răspuns în număr atât de mare invitației noastre de a marca împreună trecerea în anul 2017, la spectacolul eveniment din Piața George Enescu, un loc emblematic pentru Capitală. Le doresc un an nou fericit cu sănătate și multe împliniri! Sunt mândră că am oferit publicului un eveniment de excepție, la fel ca în marile capitale europene. Mulțumesc artiștilor care au performat pe scenă din Piața George Enescu, precum și tuturor celor care au contribuit la organizarea evenimentului”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Pe scena din Piața George Enescu au concertat Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail și „Camioane în mulțime”. Sursa citată mai menționează că peste 300 de metri pătrați de ecrane led de înaltă rezoluție au fost folosite atât pe scenă cât și în piață, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul a fost vizibil și de pe Calea Victoriei sau din Piața Revoluției.

„Clădirile istorice din zonă – Biblioteca Centrală Universitară și Palatul Regal – au făcut parte din scenografia show-ului, fiind îmbrăcate în veșminte de gală cu ajutorul a 400 de lumini inteligente! Momentul culminant de la miezul nopții a fost marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ 4 tone de materiale pirotehnice. Și pentru că suntem mândri de București și de oamenii care trăiesc aici, în acest an, conceptul evenimentul s-a numit Selfie de București astfel că, toată lumea prezentă în piață dar nu numai, a făcut parte din spectacolul de Revelion, participând la cel mai mare selfie făcut vreodată – Selfie de București”, se arată în comunicatul PMB.

Xby Counterflix

Echipele Selfie de București, dotate cu selfie stick-uri și tablete, au fost prezente înainte de Revelion în malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii bucureștenilor. Acestea au fost încărcate pagina de Facebook a evenimentului- Selfie de București/Revelion 2017, iar de Revelion au fost proiectate pe ecranele gigant din Piața George Enescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.