Președintele HORA: Restaurantele nu se deschid! Suntem la un pas de ATI

Foto,. sursa: pixabay.com

Restaurantele nu se deschid. Este concluzia discuțiilor de la Guvern dintre premierul Ludovic Orban și reprezentanții industriei. 

Potrivit liderului Daniel Mischie, singura asigurare primită este că restaurantele se vor deschide în interior când va scădea numărul de infectări.


El a făcut un apel către operatorii economici și către populație să respecte regulile impuse de guvern.

Daniel Mischie a atentionat asupra situației critice în care se află industria ospitalității în urma acestor restricții.

„Premierul trebuie să ia o măsură pentru redeschiderea restaurantelor”

„Cei din HoReCa în curând vor pune lacătul pe ușă. Din calculele noastre, HoReCa reprezintă 5,1% din PIB. Deci nu poate fi vorba de relansare fără această industrie, potrivit digi24.ro.

Am prezentat măsurile luate de alte țări europene unde restaurantele sunt deschise.

Premierul trebuie să ia o măsură pentru redeschiderea restaurantelor.

Industria de HoReCa e aproape de ATI. toate rezervele și disponibilitățile operatorilor economici au ajuns la sfârșit. Nu mai avem resurse pentru a susține această industrie.

Premierul nu este dispus la discuție pentru deschiderea restaurantelor. El  și-a prezentat disponibilitatea de a relua discuția când va scădea numărul de infectări.

Facem apel către toți operatorii din industrie și către clienți să respecte regulile impuse de Guvern!”, a spus liderul HORA după discuțiile de la Guvern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.