Președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, citat la DNA Ploiești, pentru a da declarații în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta

procesul lui Sebastian Ghiță

Mircea CosmaMircea Cosma s-a prezentat la sediul DNA Ploiești unde a fost citat pentru a da declarații în dosarul în care Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat preventiv pentru fraudare de fonduri europene.

Încă de la intrarea în sediul DNA, Cosma a precizat că se afla în spital atunci când a avut loc licitația pentru lucrările de canalizare din orașul Comarnic.

Cumnatul premierului, Iulian Herțanu, și omul de afaceri Vladimir Ciorbă se află în arest preventiv, aceștia fiind urmăriți penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești, care vizează mai multe infracțiuni, printre care și cea de deturnare de fonduri europene, transmite Agerpres.

În același dosar, directorul SC Grossman Ilie Drăgan este arestat la domiciliu, în timp ce alte cinci persoane sunt urmărite penal sub control judiciar — deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma, președintele CJ, Mircea Cosma, fostul consilier județean, Mihail Coman și omul de afaceri Liviu Munteanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.