joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăSportPremier League le face pe plac antrenorilor Guardiola și Klopp

Premier League le face pe plac antrenorilor Guardiola și Klopp

-

Cluburile din Premier League au votat joi numărul de schimbări care pot fi făcute pe parcursul unui meci.

Votul a fost în favoarea reintroducerii folosirii a cinci schimbări într-un meci de fotbal, de la începutul sezonului 2022-23, au anunţat organizatorii primei ligi valorice de fotbal din Anglia.

Cluburilor li s-a permis să mărească numărul de schimbări de la trei la cinci, pe meci, în sezonul 2019-2020 din cauza pandemiei de Covid-19, dar ulterior Premier League a votat împotriva continuării acestei practici.

Odată cu izbucnirea pandemiei de Covid-19, numeroase campionate din Europa au decis să pună în aplicare regula celor cinci modificări, pentru a ajuta cluburile să facă faţă calendarului încărcat, iar această noutate este pe cale să devină permanentă.

Pentru cluburile mari

Regula celor cinci schimbări ar urma să le facă plăcere marilor cluburi din Anglia, care militează de mai mult timp pentru introducerea ei.

Încă din 2020, Pep Guardiola şi Juergen Klopp au deplâns faptul că această măsură nu este aplicată în Anglia.

Primul, antrenorul lui Manchester City, a fost chiar pesimist: „Nu înţeleg cum vede Premier League situaţia. (…) Nu cred ca situaţia se va schimba. (…) Fiecare îşi urmăreşte propriul interes”.

Cluburile mai mici din Anglia s-au arătat de mai multe ori îngrijorate că echipele de top ale campionatului vor fi favorizate de regula celor cinci schimbări.

Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a spus la un moment dat: „Este singurul mare campionat cu trei schimbări (…) Dacă 14 echipe nu sunt de acord cu cele cinci schimbări, regula aceasta ar putea fi cel puţin permisă pentru primele şase echipe ale campionatului dacă o doresc”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...