Prefectul de Hargita i-a suspendat din funcţii pe primarul şi viceprimarul din Miercurea Ciuc

Miercurea CiucPrimarul și viceprimarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, respectiv Szoke Domokos, au fost suspendați joi din funcții, prin ordine ale prefectului de Harghita, după ce față de cei doi s-a dispus măsura arestului la domiciliu.

Informația a fost confirmată de celălalt viceprimar, aflat în funcție, Antal Attila, care nu a făcut mai multe declarații pe acest subiect. Potrivit legii, atribuțiile celor doi ar urma să fie preluate de viceprimarul Antal Attila.

Ordinele privind constatarea suspendării de drept a mandatului primarului și viceprimarului din Miercurea Ciuc, pentru o perioadă de 30 zile, au fost emise în conformitate cu articolul 71 din legea 215/2001 și articolului 22, din legea 225/2013, pentru punerea în aplicare a legii 135/2010, privind Codul de Procedură Penală.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert, și unul dintre viceprimari, Szoke Domokos, se află în arest la domiciliu, pentru 30 zile, într-un dosar în care sunt acuzați de DNA de abuz în serviciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.