Predoiu în vrie: Număr URIAŞ de amendamente la Legile Justiţiei!

Lucrările Comisiei speciale pentru examinarea iniţiativelor legislative din domeniul justiţiei au fost amânate două zile pentru că parlamentarii Opoziției au cerut mai mult timp pentru a studia numărul mare de amendamente, anunță Gabriel Andronache.

CITEŞTE ŞI: Predoiu, făcut praf: Sluga oficialilor de la Bruxelles! Cu ai noştri trădători de țară, am ajuns să cedăm puterea cu fiecare mandat ministerial!

Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru examinarea iniţiativelor legislative din domeniul justiţiei va avea următoarea ședință miercuri, ora 12.00, la sala Mihai Viteazul.

Ce spune şeful Comisiei

„Am decis amânarea cu două zile a începerii dezbaterilor pe articole luând în considerare solicitarea colegilor din Opoziție cu privire la acordarea unei perioade de timp mai îndelungate pentru a studia numărul mare de amendamente depuse la proiectele pe legi. De asemenea, Ministerul Justiției este de acord cu o dezbatere consolidată asupra textelor de lege în raport cu care s-au formulat observații”, anunță președintele Comisiei speciale, Gabriel Andronache.

Comisia specială comună pentru examinarea legilor din domeniul Justiţiei a început, săptămâna trecută, discuţiile privind proiectele transmise în procedură parlamentară de Guvern, care se referă la legea privind statutul judecătorilor şi procurorilor, legea privind organizarea judiciară şi legea privind Consiliul Superior al Magistraturii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.