Ponta negociază o alianţă cu Simion

Ponta, după negocierile cu Ludovic Orban: Nu vom vota Guvernul PNL
Victor Ponta

Conducerea partidului Pro România, fondat de Victor Ponta, ar negocia cu AUR pentru alegerile locale și europarlamentare, potrivit unor surse politice citate de G4Media.

CITEŞTE ŞI: Cioroianu, chemat în Comisia de Cultură după scandalul de la Biblioteca Naţională: Folosirea datelor personale ale cititorilor ca bâtă și instrument politic!

Miza AUR pentru o astfel de alianță ar fi asigurarea oamenilor necesari în birourile electorale atât la nivel local, cât și pentru europarlamentare, potrivit surselor citate. Discuțiile între cele două partide ar fi purtate la nivel de vicepreședinți, după ce a existat un acord de principiu la nivelul conducerii Pro România și AUR.

PSD a respins propunerea Pro România

Partidul fondat de Victor Ponta a luat decizia de a începe negocierile cu AUR după ce PSD a respins propunerea de a face o alianță.Pro România, spre deosebire de AUR, are și parlamentari, ceea ce constituie un avantaj – va putea desemna reprezentanți în biroul electoral, adică oamenii care supraveghează corectitudinea exercitării votului și numărarea voturilor exprimate. Un avantaj similar e și la nivel local, unde membrii Pro România ar putea suplini lipsa de rețele locale a AUR.

Ponta a declarat pentru G4Media că „negocierile sunt făcute de către Secretarul General și ceilalți lideri Pro România. Eu cu siguranță nu candidez pentru nicio poziție – dar o să susțin acei candidați despre care cred că merită”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.