luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPoliţist reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Poliţist reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă

-

Un poliţist de la Postul de Poliţie Fărcaşele a fost reţinut joi seara pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Acest lucru după ce în cursul zilei a fost prins în flagrant primind 750 de euro drept mită de la o persoană cercetată pentru infracţiunea de fals privind identitatea.

Poliţistul reţinut este agent şef principal. El  lucrează în cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, Postul de Poliţie Fărcaşele. El ar fi primit mită în legătură cu cercetările efectuate într-un dosar penal în care martorul denunţător este cercetat pentru fals privind identitatea, astfel încât cercetările să-i fie favorabile denunţătorului. El ar fi pretins că are influenţă asupra procurorului de caz.

Poliţistul reţinut a primit mită

„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, rezultă că există probe/indicii temeinice, care conduc la bănuiala rezonabilă că la data de 17.12.2020, în jurul orelor 11:30 – 11:45, agentul şef principal de poliţie M.G. a fost surprins, în flagrant

.El primea suma de 750 euro de la martorul denunţător V.D.C., în legătură cu îndeplinirea, neîndeplinirea unor acte ce intră în îndatoririle sale de serviciu. Sau în legătură cu îndeplinirea unor acte contrare acestor îndatoriri, referitor la cercetările penale pe care poliţistul le-a efectuat într-un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Unde denunţătorul a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea, astfel încât cercetările penale efectuate în respectivul dosar penal să-i fie favorabile .Agentul şef principal de poliţie M.G. s-a prevalat de o pretinsă influenţă asupra procurorului de caz. Ei i-a spus denunţătorului că l-a determinat pe acesta să dispună o soluţie favorabilă. De netrimitere în judecată faţă de persoana sa”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt Judeţean Anticorupţie Olt şi al Serviciilor Operaţii şi Tehnic din cadrul structurii centrale a DGA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...