Poliția rutieră anunță restricții de trafic în zona Arenei Naționale pentru concertul Kings of Leon

Arena Naţională se redeschide gazonul de pe Arena Națională Arena Naționala se închide

Traficul în zona Arenei Naţionale va fi restricţionat sâmbătă, începând cu ora 16,30, pentru concertul susţinut de trupa americană Kings of Leon. Duminică, vor fi restricţii de trafic în centrul Capitalei, între orele 16,00 şi 16,45, pentru o procesiune religioasă.

Circulaţia va fi restricţionată pe strada Maior Coravu, între şoseaua Mihai Bravu şi rondul de la intrarea în Arena Naţională, precum şi pe străzile mai mici, dar şi pe Bulevardul Pierre de Coubertin, de la intersecţia cu strada Vatra Luminoasă până la intrarea în stadion, şi pe strada Tony Bulandra, între strada Vatra Luminoasă şi rondul de la strada Maior Coravu.

Şoferii vor putea circula pe rute ocolitoare, respectiv Şoseaua Mihai Bravu – Şoseaua Iancului – Şoseaua Pantelimon sau Bd. Unirii – Bd. Decebal – Şos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia. De vineri, de la ora 22,00, nu va mai fi posibilă parcarea autoturismelor în zona intrării în stadion din Bulevardul Basarabia.

Excepţie de la restricţiile rutiere fac maşinile pentru situaţii de urgenţă, liniile RATB şi riveranii. Concertul pe care trupa americană Kings of Leon îl va susţine sâmbătă la Bucureşti va dura aproximativ două ore. Formaţia îşi va prezenta cel mai nou album, ”Walls”, lansat la începutul acestui an, dar va interpreta şi piese de pe discurile mai vechi. „Walls” este al şaptelea material discografic al trupei şi a debutat pe locul întâi în Billboard 200, cu vânzări de 77.000 de exemplare în prima săptămână.

Peste 400 de agenţi vor asigura paza pentru show. Porţile stadionului vor fi deschise la ora 17,30, iar din cauza controalelor de securitate sporite, organizatorii recomandă publicului să ajungă la stadion cât mai devreme posibil.

Kings of Leon este o trupă rock înfiinţată în Nashville, Tennesse, în anul 2000. Grupul este alcătuit din fraţii Caleb Followill (voce, chitară), Nathan Followill (tobe, percuţie) şi Jared Followill (bas, backing vocals) şi verişorul lor Matthew Followill (chitară, backing vocals). Pentru primele discuri, trupa a abordat un stil cu influenţe Southern rock, blues şi country, dar, gradual, Kings of Leon a inclus rockul alternativ, garage rock, post-punk. Cel de-al patrulea album de studio al grupului, ”Only by the Night”, lansat în septembrie 2008, i-a adus celebritatea la nivel mondial, a fost bine primit de critici şi a cuprins câteva piese de succes, precum ”Sex on Fire”, ”Use Somebody”, ”Closer” şi ”Crawl”. Kings Of Leon a primit şapte nominalizări la premiile Grammy, câştigând trei dintre aceste trofee.

Duminică după-amiază, între orele 16,00 şi 16,45, vor fi restricţii de trafic şi în centrul Capitalei, unde se va desfăşura o procesiune religioasă pe traseul: Biserica Italiană de pe Bd. Nicolae Bălcescu, pe trotuarul din partea stângă sensul de mers către Piaţa Universităţii, până la intersecţia cu Str. Dem. I. Dobrescu – traversare pe la trecerea pentru pietoni – Str. Dem. I. Dobrescu – Piaţa Revoluţiei – Calea Victoriei – Aleea Kretzulescu – Str. Ion Câmpineanu – Str. Lutherană – Str. General Berthelot – Catedrala Sf. Iosif.

Potrivit Poliţiei Capitalei, pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricţionat pe durata procesiunii religioase pe traseul de deplasare, pe banda întâi de circulaţie şi pe străzile care acced către acesta, şi pe str. General Berthelot, gradual, până la ora 17,00.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.