PNL vrea comasare pentru a opri AUR: Important e să oprim extremismul

Important e să fie reprezentativitate și să oprim extremismul, spune prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan despre comasarea alegerilor. Luni are loc ședința coaliției pentru a stabili organizarea alegerilor. PNL și PSD discută despre comasarea alegerilor europarlamentare și locale.

CITEŞTE ŞI: ÎPS Teodosie, cercetat de BOR pentru acte de răzvrătire

„Avem la ora 16 ședință de coaliție la Guvern pentru a alege cea mai bună decizie pentru organizarea alegerilor din acest an. (…) Pentru noi este important să fie o cât mai bună reprezentativitate. Dacă eu aș fi sigur că românii nu și-ar pierde apetența pentru ultimele două duminici de alegeri și vor participa într-un număr cât mai mare la toate alegerile, sincer… Nu e o problemă de bani, fiindcă democrația costă. Acum că plătim 800 de milioane, ori că plătim 600 sau 650 de milioane nu acolo stă marea economie a României. Important e să fie reprezentativitate și să oprim extremismul, pentru că ăsta e cel mai mare pericol în România”, spune Rareș Bogdan.

Nevoia de stabilitate

El afirmă că România are nevoie de stabilitate, „cheia următorilor ani”.

„PNL este obligat de istoria sa, suntem un partid cu blazon, chiar dacă ușor blazat în acest moment, sper să le scot blazarea colegilor mei din țară și să înțeleagă că avem o șansă foarte importantă, nu se pune problema unui candidat (la prezidențiale – n.r.) altul decât al PNL, pentru că este exclus”, adaugă Bogdan.

Întrebat dacă este exclusă varianta candidaturilor comune, el spune că nu este exclus nimic, dar „dacă vor înțelege cu toții că Nicolae Ciucă e cea mai bună variantă pentru România”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.